Press "Enter" to skip to content

Disclaimer

De met zorg verzamelde informatie op partijstandpunten.nl is verkregen door direct contact met het campagneteam van de betreffende partij of via de partij website. Elke partij is op de hoogte gesteld van deze website en weet van het bestaan van deze website. Deze website is samengesteld door mensen en kan om die reden fouten of onwaarheden bevatten.

De makers van partijstandpunten.nl kunnen om deze reden niet instaan voor de volledige juistheid van de inhoud van de website en aanvaren hiervoor geen aansprakelijk voor of van directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website.

Links naar andere websites
Via deze website kunt naar andere pagina’s op het internet verwezen worden. De makers van partijstandpunten zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw persoonsgegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer de copyright en algemene voorwaarden, indien aanwezig van de website die u bezoekt.

Comments are closed.